شما در این پاورپوینت راجب تجزیه و تحلیل سیستم خبره و هوش مصنوعی در ترانسفورماتور قدرت خواهید دید. این پاورپوینت بصورت انیمیشن آماده شده که از کیفیت بالایی برخوردار می باشد که در ارایه های خود میتوانید از آن بهره ببرید.
در بخش گالری تصویر می توانید اسلایدهایی از این پاورپوینت رو مشاهده کنید.
فهرست مطالب تجزیه و تحلیل سیستم خبره و هوش مصنوعی در ترانسفورماتور قدرت
مقدمه
منطق فازی
الگوریتم های منطق فازی
ترانسفورماتور
ترانسفورماتور قدرت
طول عمر ترانسفورماتور
نتیجه گیری
سیستم خبره
این سیستمها به طور کلی برنامههایی هستند که قادرند همانند انسان مسائل خاصی را استدلال کنند. این سیستمها برای استدلال، از الگوهای منطقی خاصی استفاده میکنند که مشابه همان کاری است که انسان در زمان حل یک مسئله عمل میکند. در واقع همانطور که انسان برای حل یک مسئله، تعقل یا اندیشه میکند، سیستمهای خبره نیز برای این کار به الگوها و راه و روشهایی متوسل میشوند که انسان برای آنها مشخص کرده است، بنابراین چون از منطق بشری استفاده میکنند میتوان گفت که تا حدودی همانند انسان فکر میکنند.
منطق فازی (Fuzzy Logic)
منطق فازی نوعی رویکرد در علم کامپیوتر است که در منطق بولی به جای روش متداول صحیح یا غلط (صفر یا یک ) که کامپیوتر های مدرن برپایه آن طراحی شده اند از درجه درستی استفاده می کند.
منطق فازی اعداد بین صفر و یک را در نظر دارد و درستی هر چیزی را با یک عدد که مقدار آن بین صفر و یک است میسنجد. به عنوان مثال اگر رنگ سیاه عدد صفر باشد و رنگ سفید عدد ۱، رنگ خاکستری عددی نزدیک به صفر خواهد بود.
پیاده سازی منطق فازی
اولین گام در استفاده از FL، فاززیابی است که به سادگی سیگنال های ورودی را اصلاح می کند به طوری که می توان آنها را با قواعد موجود در قانون به درستی تفسیر و مقایسه کرد. سیگنال های ورودی به شکل فازی مناسب توسط MFs تبدیل می شوند. MF ها، مقادیر ادعاهای حقیقت و متغیرهای ورودی طبقه بندی را به عنوان مقدار خطی لین نشان می دهنداندازه گیری روش های تست مربوط به تست شرایط استاندارد از طریق MF ها و وارد FCs می شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.